DEFINICIÓ DE LES ACTIVITATS

AQUAGYM: Activitat aquàtica dirigida que permet millorar la força i la resistència amb exercicis senzills d’una manera fàcil i segura.

AQUADANCE: Activitat aquàtica dirigida que permet millorar la força i la resistència tot seguint una coreografia molt divertida i senzilla.

PILATES: Activitat dirigida basada en el mètode Pilates tradicional que treballa la musculatura interna per mantenir l’equilibri corporal i l’estabilitat de la columna vertebral.

ESQUENA SANA: Tens molèsties d´esquena derivats dels mals hàbits posturals del dia a dia? Realitza exercicis i estiraments adients per disminuir aquestes molèsties i millorar els desequilibris posturals.

IOGA: Activitat dirigida que permet desenvolupar de manera harmoniosa els nostres aspectes físics, mentals i espirituals.

TAICHI: Activitat dirigida que combina la unió de la consciència i el moviment corporal, a través de la flexibilitat, la circularitat, la continuïtat, la suavitat, la resistència i el sentiment d’harmonia.

SALUT ARTICULAR: Activitat on es realitzen exercicis per prevenir lesions articulars i enfortir la musculatura que les envolta.

GAC: Treball muscular complert del tronc inferior: Glutis, abdominals i cames.

ABDOMINALS: Activitat que treballa el CORE amd els exercicis més diversos i segurs per a la teva esquena.

ZUMBA: Activitat dirigida de ball. Vols conèixer els diferents estils de balls llatins? Aquí gaudiràs amb els ritmes més variats.

STEP DANCE: Activitat dirigida de ball. La composició més divertida de ball, fent servir un graó (step). T’omplirà de vitalitat!

BODY ATTACK: Activitat intensa, inspirada en moviments de diferents disciplines esportives d’entrenament intervàlic que combina moviments aeròbics i atlètics amb exercicis de força i estabilitat postural!

BODY PUMP: Activitat dirigida, al ritme de la música, amb barra i discs, per millorar el to muscular de tots els grups musculars.

BODYFIT: Sessió complerta on es realitza un treball cardiovascular variat, exercicis de tonificació i estiraments. Millora el to muscular i la resistència cremant calories.

ILLA BIKE: Activitat cardiovascular d’intensitat mitja – elevada pedalant al ritme de la música.

ILLA BIKE NON STOP: Posa a prova la teva resistència sobre la bici durant gairebé dues hores sense parar.

VIRTUAL BIKE: Activitat cardiovascular d’intensitat mitja – elevada pedalant al ritme de la música amb monitor virtual.

TRI RUN / TRI TRAIL / TRI RUN FAST: T’agrada córrer? Sigui quin sigui el teu nivell de Running gaudiràs amb els nostres tècnics d´aquesta activitat a l´aire lliure per asfalt o per muntanya. Millora la teva tècnica i aconsegueix els teus objectius. Competeix amb els teus companys d’activitat a la LLIGA TRIACTIVA. www.triactiva.cat

TRI SWIM: Vols millorar la teva tècnica de natació? Necessites augmentar el teu rendiment al medi aquàtic? Vine a nedar en mans dels nostres tècnics i sigues millor nedador (activitat amb prova de nivell).

TRI SWIM SPRINT 30´: Millora la teva técnica de natació amb un entrenament eficient de 30 minuts (nivell iniciació-mig)

TRI CALENDAR: Tens passió de Triatleta? De Runner? De Biker?... T´agrada competir? Aquí trobaràs activitats relacionades amb el Club de Triatló, la LLIGA TRIACTIVA i altres competicions i activitats relacionades amb les diferents disciplines del Triatló. Calendari mensual disponible a la recepció.